Για να πετύχουμε τους τέλειους κουραμπιέδες υπάρχουν μερικά μικρά κολπάκια. Πρώτα απ΄όλα παρασκευάζουμε με αγνά βιολογικά υλικά. Δεύτερον ραντίζουμε με ροδόνερο, όταν είναι καυτοί. Τρίτον πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη όταν έχουν κρυώσει εντελώς. Διαφορετικά η πρώτη στρώση της ζάχαρης άχνης που θα έρθει σε επαφή με τον κουραμπιέ θα μαλακώσει. Τέταρτον το βούτυρο που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι καλό! Πέμπτον: Για άρωμα επίσης μπορούμε να προσθέσουμε βανίλια, ξύσμα πορτοκαλιού ή ξύσμα λεμονιού. Καλή επιτυχία!
5 Κόλπα για τέλειους κουραμπιέδες
20
Δεκ