Απογευματινό, Πρωινό, Συνταγές

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΙΟ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

μπισκοτα

Το αλεύρι αμυγδάλου έχει χαμηλά σάκχαρα, χαμηλά κορεσμένα λιπαρά, υψηλό ποσοστό φυτικών ινών και είναι εξαιρετικό προϊόν για ζχαχαροπλαστική! Εμείς θα το τιμήσουμε με μπισκότα αμυγδάλου, κακάο και καρύδια. ΥΛΙΚΑ: 2 κούπες αλεύρι αμυγδάλου bio – 1/2 κούπα λιναρόσπορο κοπανιστό bio – 1/4 κούπας σκόνη κακάο bio – 1/4 κούπας χαρουπάλευρο bio – 1/3 κουπ. λάδι καρύδας  bio ή ελαιόλαδο – 1/3 κούπας νερό – 1/2 κούπα μέλι  – 1/2 βανίλια – 1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια bio

Προετοιμασία: Σε μπωλ αναμείξτε τα αλεύρι, το λιναρόσπορο, το κακάο, το χαρουπάλευρο. Προσθέστε το λάδι, το νερό, το μέλι και τη βανίλια και ανακατέψτε πολύ καλά. Προσθέστε τα καρύδια και σχηματίστε με το μείγμα μπαλάκια, πατήστε τα με την παλάμη σας να γίνουν επίπεδα και απλώστε τα σε ταψί στο οποίο έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί. Ψήστε τα μπισκοτάκια για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C (στον αέρα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *