Προσφορές, Συνταγές

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΜΕΛΙ ΤΑΧΙΝΙ

MPARES-TAXINI-MELI

200 γρ. νιφάδες βρώμης (κουάκερ) ΒΙΟ – 150 γρ. διάφορα ξερά φρούτα ΒΙΟ (βερίκοκα, σύκα, δαμάσκηνα) ψιλοκομμένα – 50 γρ. αμύγδαλα ΒΙΟ100 γρ. ταχίνι – 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150° C. Aπλώνουμε τη βρώμη και τα αμύγδαλα σε ένα μικρό ταψί και καβουρδίζουμε για 15 λεπτά. Αδειάζουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Το ανοίγουμε με τα χέρια σε ένα ισόπαχο παραλληλόγραμμο 20×30 εκ. Κόβουμε σε κομμάτια και το διατηρούμε στο ψυγείο. Καλή επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *