Νέα Ποικιλία Καρπουζιού, με ιδιαίτερα καλή γεύση, η σάρκα της διαθέτει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα και η υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ενισχύει την γλύκα της. Έτσι, η ποικιλία χωρίς κουκούτσι κατέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας, αναφορικά με τα οργανοληπτικά συστατικά της. Η γεύση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, που αποτελεί εγγύηση για τις πωλήσεις μεγάλων ποσοτήτων, σύμφωνα με έρευνες φαίνεται ότι οι καταναλωτές διαμορφώνουν την άποψη τους με βάση το πόσο τους αρέσει η γεύση του καρπουζιού. Οι καταναλωτές δείχνουν την ξεκάθαρη προτίμηση τους στα καρπούζια χωρίς κουκούτσι.
ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΒΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ
26
Ιούν