ΥΛΙΚΑ: 260 g αλεσμένα φουντούκια bio, 250 ml ρόφημα φουντουκιού bio ecomil, 125 g ζάχαρη ντεμεράρα bio, 70 g σκόνη κακάο bio, 1/2 κουταλιά (χωρίς γλουτένη) μαγειρικήσόδα bio, 2 αυγά bio, 1 πορτοκάλι bio. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ με εξαίρεση τα αυγά, το ρόφημα, το πορτοκάλι. Προσθέστε έναν έναν τους κρόκους αυγών και το ρόφημα φουντουκιού. Ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών και στη συνέχεια ρίξτε τα στο μείγμα. Ανακατέψτε και στη συνέχεια αδειάστε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί (ή χρησιμοποιήστε λαδόκολλα). Ψήστε για 30 έως 35 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά ψήσιμο, το εσωτερικό παραμένει κρεμώδες. Εάν το ψήσετε λίγο περισσότερο, το κέικ θα γίνει πιο ξηρό. Τρίψτε τη φλούδα πορτοκαλιού. Αφαιρέστε το κέικ σοκολάτας από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει πριν το κόψετε. Κόψτε το κέικ σε ίσα κομμάτια και γαρνίρετε με ξύσμα πορτοκαλιού.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.