Συνταγές, Υγεία & Ευεξία

PIE ΚΑΡΥΔΑΣ VEGAN ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ladi karydas zaxari

Υλικά για τη ζύμη: 2 κούπες καρύδα τριμμένη bio – 1/4 κούπας μέλι – 1 κουτ. σούπας λάδι καρύδας bio – λίγο αλάτι- 400γρ. γάλα κρύδας Bio.

Υλικά για τη Μους σοκολάτα – 2 αβοκάντο bio – 1/2 κούπα μέλι – 1/2 κούπα κακάο bio – 2 κουτ. σούπας λάδι καρύδας  Υλικά για τη σως σοκολάτα: 1/4 κούπας μέλι  – 2 κουτ. σούπας κακάο Οδηγίες παρασκευής. Αφήνουμε το γάλα καρύδας στο ψυγείο όλο το βράδυ. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη ζύμη στο μπλέντερ μέχρι να αρχίσει να σχηματίζεται ζύμη. Σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί, στρώνουμε τη βάση. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μους σοκολάτα στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Από το γάλα καρύδας αφαιρούμε το στέρεο μέρος και το χτυπάμε δυνατά σε μίξερ για περίπου 10 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτο σαν σαντιγί. Ανακατεύουμε προσεκτικά τη μους σοκολάτας και τη σαντιγί μαζί κάνοντας κυματισμούς. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στη βάση. Ανακατεύουμε το σιρόπι σφενδάμου και τις 2 κουταλιές κακάο μέχρι να γίνει λείο. Περιχύνουμε τη σως πάνω στο μείγμα. Καλύπτουμε το ταψάκι και το βάζουμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3-4 ώρες. Καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *