Συνταγές

ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΥΡΙΟΥ ΒΙΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΦΕΤΑ-ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΜΕΝΟΙΚΙΟ

YΛΙΚΑ: 1 κεσεδάκι γιαούρτι bio –  1 φλιτζάνι σησαμέλαιο bio –  2 αυγά bio – 1 κουτ. σούπας αλάτι Ιμαλαϊων ψιλό – 500 γρ. αλεύρι καλαμποκιού – 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη bio

Προετοιμασία: Σε μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά, προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά. Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180º C για 20′.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *