Φτιάχνουμε νόστιμη δροσερή βιολογική σαλάτα εποχής με αβοκάντο, κράνμπερυ και σως από ταχίνι και μέλι! Θα χρειαστούμε μερικά φύλλα από Σπανάκι Bio – από Ρόκα bio – Ντοματίνια Ρομαλίνα – Λίγο Κρεμμύδι Κόκκινο bio – Φιλέτο από πορτοκάλι bio – αβοκάντο bio – λίγο καρύδια bio – κράνμπερυ αποξηραμένο BIO. Για τη ΣΩΣ: 2 κουτ. σούπας ταχίνι bio – 1 κουτ. σούπας μουστάρδα bio – 1 κουτ. σούπας μέλι– λίγο χυμό από φρέσκο λεμόνι bio – λίγο ελαιόλαδο bio αλάτι- πιππέρι μαύρο τριμ.- λίγο σκόρδο σκόνη γκρανουλέ. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί και ρίχνετε τη σως πάνω στη σαλάτα. Καλή σας όρεξη!
ΣΑΛΑΤΑ ΒΙΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ CRANBERY KAI ΣΩΣ ΤΑΧΙΝΙΟΥ
18
Απρ