Δυσανεξία, Συνταγές, Υγεία & Ευεξία

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΡΥΖΙΟΥ ΜΠΟΛΟΝΕΖ VEGAN

spaggeti ryziou

Ας μαγειρέψουμε  Vegan Μπολονέζ με Σπάγγετι bio/vegan Ρυζιού και Κιμά σόγιας! Θα χρειαστούμε 1 πακέτο Pasta di riso  – 1/3 κούπας Ελαιόλαδο bio  – 2 κούπες βιολογικό κιμά σόγιας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο bio – 2 κελίδες σκόρδο bio ψιλοκομμένο – 1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης bio –  1/2 κ.γ. σκόνη κάρρυ – 1/2 κ.γ. ρίγανη – 2 κ.γ. μείγμα βεγκέτα – 1 κ.σ. διατροφική μαγιά
400gr χυμό τομάτας bio – 1 κ.γ. αγαύη – 1 1/2 κούπα νερό – αλάτι Ιμαλαϊωνπιπέρι. Σωτάρουμε για λίγο, σε μέτρια φωτιά με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά. Προσθέτουμε την ξερή σόγια και σοτάρουμε για άλλα 10 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον τοματοχυμό και όλα τα μπαχαρικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά ακόμη ανακατεύοντας. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το νερό, ανακατεύοντας καλά για 5 περίπου λεπτά. Μετά προσθέτουμε το νερό, σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να βράσει για περίπου 20 λεπτά. Αν θέλουμε τον κιμά μας πιο ζουμερό, προσθέτουμε λίγο νερό και βράζουμε λίγα λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει η σάλτσα! Έχουμε βράσει τα ριζομακάρονα 5΄με 10΄τα έχουμε σουρώσει και ρίχνουμε τη σάλτσα μας μες στα μακαρόνια και ανακατεύουμε! Καλή όρεξη!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *