Αδυνάτισμα, Μεσημεριανό, Συνταγές, Υγεία & Ευεξία

ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

TONOSALATA

1 πακέτο Βίδες λαχανικών bio1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι bio – 1 σκελ. σκόρδο bioψιλοκομμένο bio μαϊντανό- 500 ml κρέμα μαγειρικής αμυγδάλου2 τμχ. τόνο φιλέτο σε bio λάδι – αλάτι-πιπέρι-4 κ.σ ελαιόλαδο bio – μερικά μανιτάρια σκούρα bio. Βράζουμε τις βίδες, σουρώνουμε και ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο να μην κολλήσουν. Σωτάρουμε ελαφρώς στο ελαιόλαδο,το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι- πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το φιλέτο τόνου που το έχουμε κόψει κομμάτια. Ανακατεύουμε για 1 -2 λεπτά και τέλος προσθέτουμε την κρέμα μαγειρικής. Μόλις η κρέμα βράσει προσθέτουμε σταδιακά τις βίδες, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσουν όλα μαζί. Καλή σας όρεξη!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *