Φρούτα & Λαχανικά

ΒΙΟΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
2 μελιτζάνες τσακώνικες bio
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά bio
1/2 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη bio
1 κουτ. σουπ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος bio
3 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο bio
1 κουτ. σουπ. ξίδι bio
αλάτι, πιπέρι.

Πλένετε τις μελιτζάνες, τις χαράσσετε κατά μήκος και τις βάζετε στο γκριλ ή επάνω σε σχάρα με κάρβουνα. Ψήνετε μέχρι να μαλακώσουν  και να καψαλιστουν ελαφρά, περίπου 25 λεπτά.
Βγάζετε τις μελιτζάνες και τις ανοίγετε απαλά, αφαιρείτε με ένα κουταλάκι το εσωτερικό το και το αδειάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι, τη μισή φέτα και ανακατεύετε πολύ καλά με ένα πιρούνι. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα μπολ σερβιρίσματος, πασπαλίζετε με την υπόλοιπη φέτα, τον μαϊντανό και την ψιλοκομμένη κόκκινη καυτερή πιπεριά και σερβίρετε. Καλή όρεξη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *