Uncategorized

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ζάχαρη άχνη +λίγη ακόμη για πασπάλισμα
1/2 κ.γλυκού μπέικιν πάουντερ
40 γρ. κακάο
80 γρ. νερό
200 γρ. βιτάμ
250 γρ. μαρμελάδα της αρεσκεία σας
Ζυμώνουμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός μαρμελάδας με το φτερό στη
μεσαία ταχύτητα.Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 30 λ. στο ψυγείο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 β.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στον πάγκο εργασίας και ανοίγουμε το ζυμάρι με τον πλάστη σε φύλλο πάχους μισού εκ. περίπου.
Με ένα κουπ πατ διαμέτρου 6 εκ. ή με ένα αναποδογυρισμένο ποτήρι κόβουμε μπισκότα.
Στα μισά από αυτά,με άλλο κουπ πατ 3 εκ. ή με το καπάκι από ένα μπουκάλι σχηματίζουμε μια τρύπα στη μέση.
Με τη ζύμη που αφαιρούμε ξαναπλάθουμε μπισκότα.
Τα απλώνουμε όλα πάνω σε λαμαρίνα φούρνου,στρωμένη με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν,πασπαλίζουμε αυτά με την τρύπα με άχνη,ενώ στα
άλλα βάζουμε 1 κουταλάκι μαρμελάδα και τα κολλάμε μεταξύ τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *