Uncategorized

ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΗ

• 1/2 κιλό κριθαράκι BIO
• 200 γραμ. λάδι BIO
• 6 ντομάτες ώριμες BIO
• αλάτι, πιππέρι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Στίβουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με το λάδι και
μπόλικο νερό να βράσουν. Ύστερα από 20 περίπου λεπτά ρίχνουμε το
κριθαράκι και το αλάτι. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα σε χαμηλή φωτιά
για να σιγοβράζει (περίπου 1 ώρα ή ώσπου να χυλώσει). Καλή επιτυχία!!!

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *