Αδυνάτισμα, Πρωινό

BRAN STICKS XΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΒΙΟ ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

bran-stick

Αν θέλετε να χάσετε βάρος και στόχος σας είναι να μειώσετε το αίσθημα της πείνας, χρειάζεστε μια δίαιτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε αδιάλυτες φυτικές ίνες (προκαλούν γρήγορα κορεσμό, χωρίς να σας επιβαρύνουν με θερμίδες). Τα Bran sticks bio χωρίς ζάχαρη είναι εξαιρετική πρόταση για ένα ισορροπημένο πρωινό με φυτικές ίνες! Οι ευεγερτικές ιδιότητες των φυτικών ινών βοηθούν στην δυσκοιλιότητα και βοηθούν να αισθανόμαστε χορτασμένοι. Υπάρχουν 2 τύποι φυτικών ινών, οι διαλυτές και οι μη διαλυτές.
Οι διαλυτές φυτικές ίνες, που βρίσκουμε σε τροφές όπως το ρύζι, τις νιφάδες ρυζιού, τη βρόμη, και σε κάποια φρούτα (π.χ. τα μήλα και τα αχλάδια), συμβάλλουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερίνης . Έχουν ουσιαστικά την ιδιότητα να καθυστερούν την πέψη, επομένως, ακολουθώντας ένα διαιτολόγιο πλούσιο σε αυτού του είδους τις φυτικές ίνες, μπορούμε να ελέγξουμε τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.
Οι αδιάλυτες φυτικές ίνες είναι αυτές που δεν μπορούμε να απορροφήσουμε.
Τις βρίσκουμε σε όλες τις φυτικές τροφές (π.χ. δημητριακά, μαύρο ψωμί) και συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.
Θρεπτική αξία ανά 100 gr:
Ενέργεια             283 kcal
Υδατάνθρακες    26,9 g
Πρωτεϊνη              15 g
Λιπαρά                 4,2 g

Bran sticks bio χωρίς ζάχαρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *