Απογευματινό, Πρωινό, Συνταγές, Φρούτα & Λαχανικά

ΕΛΑΦΡΥΕΣ ΒΑΦΛΕΣ ΒΙΟ ΜΕ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ VEGAN ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

KOKO

Φτιάχνουμε βάφλες από επιλεγμένα βιολογικά υλικά, χωρίς ζάχαρη, χωρίς πολλούς υδατάνθρακες και λιγότερα λιπαρά. Θα χρειαστούμε ΥΛΙΚΑ:  2 αυγά bio – 80 gr γάλα καρύδας – 1,5 κουτ. γλυκού ξύσμα από πορτοκάλι bio – 220 γρ. γιαουρτάκι καρύδας, λίγο αλάτι,  30 σταγόνες υγρή στέβια – 120 γρ. αλεύρι triticum dicoccum λευκό bio – 60 gr αλεύρι βρώμης bio – 2 κουτ. γλυκού μπέϊκιν χωρίς γλουτένη. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Ρίχνουμε σε μπωλ τα 2 αυγά και ανακατεύουμε και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις ενωθούν ρίχνουμε τα άλευρα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει παχύρευστος χυλός. Το μείγμα μας είναι έτοιμο και μας βγαίνουν περίπου 6-7 βάφλες που τις ψήνουμε σε βαφλιέρα ή αντικολλητικό τηγάνι. Αφού ψηθούν απλώνουμε από πάνω γιαουρτάκι καρύδας koko φράουλα και από πάνω προσθέτουμε μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη bio, φρέσκιες bio φράουλες κομμένες στη μέση. Μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να προσθέστε μέλι, ταχίνι ΒΙΟ , ζάχαρη ακατέργαστη ΒΙΟ, σοκολάτα ΒΙΟ, ξηρούς καρπούς κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *