ΥΛΙΚΑ
150 γρ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΒΙΟ Λιβαδερό
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ BIO ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Ecomil
3 κ.σ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ BIO Green Family
1 κ.γ CHIA BIO Green Family
1 κ.γ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ ΚΑΦΕ BIO Green Family
1 κ.γ HEMP CEEDS BIO Green Family
1 κ.γ ΓΚΟΤΖΙ BIO Green Family
1 κ.γ μέλι Ταυγέτου Πεύκου Green Family
1/2 ΜΠΑΝΑΝΑ BIO Green Family
1 κ.σ ΤΑΧΙΝΙ Green Family
1 κ.σ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΕΥΛΑΝΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το βιολογικό γιαούρτι, το βιολογικό γάλα αμυγδάλου, τις βιολογικές νιφάδες βρώμης και τους σπόρους. Αφήνουμε να μαλακώσει για περίπου 3 ώρες. Στη συνέχεια σερβίρουμε με ψιλοκομμένη βιολογικά μπανάνα, την κανέλα, το μέλι και το ταχίνι.
Συνδυάζουμε με ένα ποτήρι χυμό από φρέσκα βιολογικά πορτοκάλια Green Family.