vegan, Μεσημεριανό, Συνταγές

ΦΑΣΟΛΙΑ ΒΙΟ ΜΑΥΡΑ/ΑΣΠΡΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

νηστήσιμα μοντάζ

Mαγειρεύουμε Ελληνικά Παραδοσιακά Μαύρα και άσπρα Φασόλια Γίγαντες και δίνουμε χρώμα και γεύση στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

ΥΛΙΚΑ 250 gr ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΒΙΟ και 250gr ΕΧΡΩΜΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΒΙΟ
3 μέτρια ή δύο μεγάλα κρεμμύδια ΒΙΟ
3-4 σκελίδες σκόρδο ΒΙΟ 
1 ματσάκι  μαϊντανό ΒΙΟ
¾ κούπας ελαιόλαδο ΒΙΟ, 1-2 καρότα ΒΙΟ, 1-2 Πιπεριές κόκκινες ΒΙΟ
τοματοχυμό BIO Αλάτι – Πιπέρι (Προαιρετικά, μισή ή μια μικρή καυτερή πιπερίτσα κόκκινη).  Αφού έχουμε μουλιάσει τους γίγαντες τους βράζουμε μαζί με τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν.  Μόλις είναι έτοιμα τους ρίχνουμε στη γάστρα μαζί με το ζωμό και τα λαχανικά. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό, το σκόρδο, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι. Περιχύνουμε με το τοματοπολτό και σκεπάζουμε. Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για περίπου 30΄- 40΄.  Καλή επιτυχία!!!

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *