Green Chef, GreenFamily News, Απογευματινό, Καρποί & Ξηρά φρούτα, Παιδί, Πρωινό, Πρωινό, Συνταγές, Υγεία & Ευεξία

Φουντουκόψωμο με σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη

O Green Bio Chef μας μαθαίνει πως να φτιάξουμε το πιο ζουμερό και νόστιμο φουντουκόψωμο με σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη, ότι πρέπει για σνακ ή για πρωινό!

Δείτε την συνταγή και φτιάξτε το πιο ωραίο φουντουκόψωμο που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Τοποθετούμε το αλεύρι, το μπέϊκιν, τη στέβια και το χαρουπάλευρο σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε.
  • Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το αυγό με το γάλα και το ηλιέλαιο.
  • Προσθέτουμε τα υγρά υλικά στο μείγμα με τα άλευρα κι ανακατεύουμε απαλά το μείγμα έως ότου γίνει ομοιογενές.
  • Τέλος, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα και τα φουντούκια.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για περίπου 50 λεπτά.
  • Ξεφορμάρουμε μόλις κρυώσει και σερβίρουμε με τη σοκολάτα (την οποία έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί με το βούτυρο).

Απολαύστε το λαχταριστό φουντουκόψωμο με σοκολάτα!

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *