Green Chef, GreenFamily News, Απογευματινό, Βραδυνό, Παιδί, Πρωινό, Πρωινό, Συνταγές, Φρούτα & Λαχανικά

Frittata

Frittata… η απόλυτη συνταγή για το βράδυ της Παρασκευής ή brunch το σαββατοκύριακο.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε :

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το μπέικον για 2΄.
  • Προσθέτουμε την πιπεριά και τα κολοκυθάκια. Σοτάρουμε για 2΄, προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα ντοματίνια και σοτάρουμε για 2΄. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς.
  • Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
  • Περιχύνουμε τα σοταρισμένα λαχανικά με τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε ελαφρά.
  • Αφήνουμε τη frittata για 4 με 5 λεπτά για να σταθεροποιηθεί.
  • Μεταφέρουμε το τηγάνι σε προθερμασμένο φούρνο, κάτω από καυτό γκριλ για 4-5΄ ώστε να ροδίσει.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *