GreenFamily News, vegan, Απογευματινό, Βραδυνό, Παιδί, Πρωινό, Συνεργάτες, Υγεία & Ευεξία

Γνωρίζουμε την EcoMil…

Η Nutriops γεννήθηκε το 1991, με κίνητρο την ιδέα της βελτίωσης της συνταγής του γάλακτος αμυγδάλου, ενός παραδοσιακού ποτού στην Ισπανία, το οποίο συνήθως παρασκευαζόταν με αμυγδαλόπαστα ανακατεμένο με νερό και ζεσταμένο σε κατσαρόλα. Οι ιδρυτές της Nutriops ανέπτυξαν μια καινοτόμο διαδικασία ξήρανσης για να μετατρέψουν την πάστα σε σκόνη αμυγδάλου, η οποία μπορεί εύκολα να διαλυθεί σε ζεστό ή κρύο νερό για να παραχθεί ένα στιγμιαίο γάλα αμυγδάλου, και το διέθεσαν στην αγορά σε καταστήματα βοτανολόγων και υγιεινών τροφίμων.

Η άμεση επιτυχία αυτού του νέου γάλακτος αμυγδάλου καθόρισε τις αρχές της μάρκας EcoMil, επιλέγοντας να αναπτύξει προϊόντα βιολογικής γεωργίας, χωρίς λακτόζη, υγιεινά και θρεπτικά, ως εναλλακτική λύση στο αγελαδινό γάλα και καλύπτοντας επίσης τις ειδικές ανάγκες της χορτοφαγικής ή vegan δίαιτας.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η Nutriops έγινε ξανά πρωτοπόρος στο λανσάρισμα του πρώτου βιολογικού «έτοιμου προς κατανάλωση» γάλακτος αμυγδάλου στο Tetra Brik με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σήμερα, η EcoMil είναι η κορυφαία μάρκα στην Ευρώπη στην κατηγορία του βιολογικού γάλακτος αμυγδάλου και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα βιολογικά, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς λακτόζη και χωρίς ζωικά συστατικά.

Ποιότητα
Η προσεκτικά επιλεγμένη πρώτη ύλη, οι αυστηροί κανόνες παραγωγής και το πρόγραμμα πλήρους ιχνηλασιμότητας και ελέγχου σε όλη τη διαδικασία παραγωγής (HACCP: Ανάλυση Κινδύνου και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου), εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων της EcoMil.

Στο εργοστάσιό της, τα συστήματα ποιοτικού ελέγχου είναι εγγυημένα από τις ανεξάρτητες πιστοποιήσεις IFS (International Food Standard: www.ifs-certification.com) και BRC (British Retailer Consortium www.brc.org.uk), που αντιπροσωπεύουν τα πιο απαιτητικά τρόφιμα διαδικασίες ποιότητας και ασφάλειας στον κόσμο. Επιπλέον, οι ισχυρισμοί των προϊόντων χωρίς λακτόζη, γλουτένη και ζάχαρη είναι εγγυημένοι μέσω του συστήματος ποιοτικού ελέγχου της.

Οικολογική Δέσμευση
Η Nutriops συμβάλλει στον περιορισμό του οικολογικού αποτυπώματος, προσφέροντας φυτική διατροφή, προϊόντα βιολογικής γεωργίας και με καλύτερη διαχείριση της συσκευασίας.

Φυτική διατροφή
Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει μια διατροφή με βάση τα λαχανικά που σέβεται το περιβάλλον. Η επιλογή μιας χορτοφαγικής ή vegan διατροφής συμβάλλει στην ευημερία του πλανήτη. Η παραγωγή φυτικών τροφίμων απελευθερώνει λιγότερο CO2 και με αυτόν τον τρόπο περιορίζει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Για παράδειγμα, η παραγωγή βοείου κρέατος παράγει δέκα φορές περισσότερο CO2 από την παραγωγή λαχανικών και ένα ποτήρι αγελαδινό γάλα παράγει πέντε φορές περισσότερο CO2 από ένα ποτήρι ροφήματος χωρίς γαλακτοκομικά.

Στις 29 Μαΐου 2014 η EcoMil εγγράφηκε από το VeganSociety.com. Όλα τα προϊόντα EcoMil έχουν λάβει την ετικέτα Vegan και η EcoMil ανήκει πλέον στη μεγάλη οικογένεια Vegan που φορά το σήμα ηλίανθου.

Βιολογικές καλλιέργειες
Η EcoMil κατασκευάζει βιολογικά προϊόντα γιατί η φιλοσοφία εργασίας της έχει τις ρίζες της από τις αρχές του σεβασμού της φύσης και του περιβάλλοντος, που οδήγησαν στη γέννηση της βιολογικής γεωργίας.

Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με συστατικά βιολογικής γεωργίας, απαλλαγμένα από χημικά λιπάσματα, φυτοφάρμακα ή ΓΤΟ. Είναι ελεγχόμενα και πιστοποιημένα σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό (ΕΚ 834/2007) για προϊόντα βιολογικής γεωργίας.

Η Green Family με φιλοσοφία που ορίζεται από αγάπη για το περιβάλλον και υψηλή ποιότητα έχει ως στόχο να προμηθεύει τον καταναλωτή με βιολογικά προϊόντα διατροφής διασφαλίζοντας την ασφάλεια του. Για αυτό τον λόγο και η EcoMil είναι ένας μακροχρόνια αξιόπιστος συνεργάτης – προμηθευτής μας.

Στα καταστήματα Green Family καθώς και στο www.greenfamily.gr βρίσκετε την μεγάλη ποικιλία βιολογικών φυτικών ροφημάτων EcoMil. 👉 https://bit.ly/3H40QFu

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *