GreenFamily News, vegan, Απογευματινό, Πρωινό, Συνεργάτες, Υγεία & Ευεξία, Φρούτα & Λαχανικά

Γνωρίζουμε την Rabenhorst…

Η Rabenhorst πρωτοπόρος εταιρεία στην παραγωγή και στην διάθεση βιολογικών φυσικών χυμών φρούτων και λαχανικών έχει μακρά ιστορία. Συνδυάζει πάντα δύο πτυχές: την ανόθευτη γεύση και το ευεργετικό αποτέλεσμα. Αυτό ακούγεται απλό στην αρχή, αλλά απαιτεί όχι μόνο μεγάλη εμπειρία αλλά και ασυμβίβαστη δέσμευση στην ποιότητα.

Ιστορία

  • Το 1805, ο πάστορας Johann-Heinrich Lauffs (1761-1837) έθεσε τον θεμέλιο λίθο του Haus Rabenhorst. Εκείνη τη χρονιά ίδρυσε ένα οινοποιείο στο Oberwinter, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη σημερινή έδρα της εταιρείας.
  • Το 1885, ο εγγονός του Oskar Lauffs μετέφερε την επιχείρηση στο Unkel στην τρέχουσα τοποθεσία.
  • Το 1898, ο γιος του Alexander Lauffs (1865-1951) έκανε χρήση της διαδικασίας παστερίωσης που ανακάλυψε ο Louis Pasteur και άρχισε να παράγει «μη αλκοολούχα κρασιά». Ο «χυμός κόκκινου σταφυλιού» είναι το αυθεντικό προϊόν της Rabenhorst και ανοίγει το δρόμο ως παραγωγός υγιεινών χυμών.
  • Το 1920, οι γιοι του Günther Lauffs (1901-1990) και Walther Lauffs (1903-1981) ξεκινούν την καριέρα τους στην εταιρεία. Μαζί με το μεταρρυθμιστικό κίνημα, υποστηρίζουν μια υγιεινή, φυσική διατροφή. Υπό την ηγεσία τους, η Rabenhorst εξελίχθηκε στην επιτομή των υγιεινών χυμών και η γκάμα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει προϊόντα που είναι γνωστά μέχρι σήμερα.
  • Το 1969, ξεκινά η βιολογική ελεγχόμενη καλλιέργεια στη Rabenhorst. Οι πρώτες ερευνητικές εργασίες στο Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Κάσελ οδηγούν σε μια μακροχρόνια συνεργασία.
  • Μέχρι και σήμερα η Rabenhorst είναι μια εταιρεία που ξεχωρίζει όσο καμία άλλη για υγιεινούς και υψηλής ποιότητας χυμούς.

Φιλοσοφία

Μια μακρά παράδοση έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι σίγουρα ότι έχει αποκτήσει έναν πλούσιο θησαυρό εμπειρίας, που διευκολύνει τη συγκέντρωση στα πραγματικά σημαντικά πράγματα. Για την Rabenhorst, οι βασικές αξίες της πρωτοτυπίας, της βιωσιμότητας και της ποιότητας είναι ξεκάθαρα το επίκεντρο των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Η βασική αρμοδιότητα των ειδικών της Rabenhorst είναι η γνώση των καλύτερων της φύσης, των ενεργών συστατικών της και η βέλτιστη ενσωμάτωσή τους σε μια υγιεινή διατροφή. Το καλύτερο για τους ανθρώπους – προέρχεται από τη φύση.

Για να επιτευχθεί αυτό, οι ειδικοί στη Rabenhorst αναπτύσσουν και υποστηρίζουν συνεχώς την καλλιέργεια των πιο ανόθευτων και πρωτότυπων πρώτων υλών για μεγάλο χρονικό διάστημα και διασφαλίζουν την όσο το δυνατόν πιο ήπια επεξεργασία τους.

Ποιότητα

Δεν είναι μυστικό πώς οι χυμοί Rabenhorst με την κορυφαία ποιότητα και τη μοναδική, ανόθευτη γεύση τους – είναι αποτέλεσμα δεκαετιών εμπειρίας.

Μόνο οι καλύτερες πρώτες ύλες μεταποιούνται σε χυμούς Rabenhorst. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην καλλιέργεια και στην επιλογή προμηθευτών με αυστηρά κριτήρια. Η μακροχρόνια προσωπική σχέση με τους καλλιεργητές και τα μακροπρόθεσμα συμβόλαια δίνουν τη δυνατότητα προμήθειας πρώτης ύλης υψηλής ποιότητας.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η κορυφαία ποιότητα των χυμών Rabenhorst, οι οδηγίες για την αγορά πρώτων υλών υπερβαίνουν κατά πολύ τους νομικούς κανονισμούς.

Πριν οι πρώτες ύλες μεταποιηθούν σε χυμούς Rabenhorst, περνούν από αυστηρό έλεγχο. Τα φρούτα που μαζεύτηκαν με το χέρι εξετάζονται για τυπικές ιδιότητες των φρούτων όπως ο βαθμός ωρίμανσης, το χρώμα, η γεύση και το άρωμα. Η περιεκτικότητα σε φρουκτόζη και οξύ καθώς και η περιεκτικότητα σε βιταμίνες προσδιορίζονται επίσης με ακρίβεια. Επιπλέον, διενεργούνται αυστηροί εργαστηριακοί έλεγχοι προκειμένου να είναι δυνατός ο αποκλεισμός ανεπιθύμητων φορτίων και εισροών. Για το σκοπό αυτό, η Rabenhorst διαθέτει το δικό της σύγχρονο εργαστήριο δοκιμών και συνεργάζεται με γνωστούς συνεργάτες.

Η Green Family  έχει ως στόχο να προμηθεύει τον καταναλωτή με βιολογικά προϊόντα διατροφής διασφαλίζοντας την ασφάλεια του. Για αυτό τον λόγο και η Rabenhorst είναι ένας μακροχρόνια αξιόπιστος συνεργάτης – προμηθευτής μας.

Στα καταστήματα Green Family καθώς και στο www.greenfamily.gr βρίσκετε την μεγάλη ποικιλία βιολογικών χυμών Rabenhorst. 👉 https://bit.ly/3EQ7Xz5

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *