Green Chef, GreenFamily News, vegan, Απογευματινό, Βραδυνό, Μεσημεριανό, Μεσημεριανό, Συνταγές

Green Bio Chef – Συνταγή βίδες κόκκινης φακής με μανιτάρια

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ-5

Αυτή η συνταγή είναι μια υγιεινή επιλογή που προτείνει ο Green Bio Chef θα γίνει μια από τις πιο αγαπημένες και γευστικές επιλογές σου.

 

 

ΥΛΙΚΑ

150γρ βίδες κόκκινης φακής BIO GF
1 μανιτάρι βιολογικό PORTOBELLO κομμένο σε φέτες
1 σκελίδα βιολογικό σκόρδο ψιλοκομμένη
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.γ βιολογικό ελαιόλαδο
αλάτι- πιπέρι
1/2 κ.γ καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ βιολογική παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το βιολογικό ελαιόλαδο και τα βιολογικά μανιτάρια. Σωτάρουμε για 3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την πάπρικα. Σωτάρουμε για 3 λεπτά ακόμη. Τραβάμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βιολογικό μαϊντανό.

Σε μια κατσαρόλα αφήνουμε το νερό να έρθει σε βρασμό και στη συνέχει προσθέτουμε τις βιολογικές βίδες κόκκινης φακής και αφήνουμε να βράσουν για 7-8 λεπτά.Σουρώνουμε και ρίχνουμε στο τηγάνι με τα μανιτάρια. Σερβίρουμε με τριμμένη βιολογική παρμεζάνα (προαιρετικά).

Αναμένετε τις συνταγές του BIO Green Chef για πολλές ακόμη εύκολες, γρήγορες μα πάνω απ’ όλα θρεπτικές συνταγές!

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *