Το καλοκαίρι είναι από τις πιο πλούσιες εποχές, αφού έχουμε στη διάθεση μας φρέσκα ποικίλα βιολογικά λαχανικά με τα οποία μπορούμε να μπερδέψουμε ή να αυτοσχεδιάσουμε πολλές συνταγές… Ο Green Bio Chef μας δείχνει μια από αυτές!
Υλικά
1 πακέτο βιολογικές βίδες ρεβυθιού Green Family
2 βιολογικές πιπεριές Φλωρίνης
200 γρ. βιολογικά ντοματίνια ρομαλίνα
1 βιολογικός τοματοχυμός ΑΡΟΤΟΣ
1 ματσάκι βιολογικό φρέσκο μαϊντανό
1 κ.γλ. βιολογική ζάχαρη χρυσή (για να μη ξινίζει η φρέσκια τομάτα)
1 σκελίδα βιολογικό σκόρδο ( ή και 2 σκελίδες για τους πιο απαιτητικούς)
4 κ.σ. βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΒΙΟΗΛΙΣ
αλάτι/πιπέρι/ δυόσμος αποξηραμένος
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει το νερό για τις βιολογικές βίδες ρεβυθιού. Στο μεταξύ ψιλοκόβουμε το βιολογικό σκόρδο, τα βιολογικά ντοματίνια, το βιολογικό κολοκυθάκι και τις βιολογικές πιπεριές Φλωρίνης και αφήνουμε στην άκρη. Βράζουμε τις βιολογικές βίδες ρεβυθιού και σουρώνουμε. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή ένα ρηχό κατσαρολάκι και προσθέτουμε το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τα κομμένα βιολογικά λαχανικά και το κουταλάκι της βιολογικής ζάχαρης. Σωτάρουμε για 5 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε και τον βιολογικό τοματοχυμό και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το δυόσμο, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τις βιολογικές βίδες ρεβυθιού μέσα στη σάλτσα.
Σερβίρουμε με τον ψιλοκομμένο βιολογικό φρέσκο μαϊντανό και λίγες επιπλέον σταγόνες βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.