Green Chef, GreenFamily News, Συνταγές, Υγεία & Ευεξία

Green Bio Chef – Vegan Τάρτα Σοκολάτα

O Green Bio Chef μας παρουσιάζει πως μπορούμε να κάνουμε την ωραιότερη τάρτα σοκολάτας που έχουμε δοκιμάσει.

Υλικά για τη ζύμη τάρτας

220 γρ. βιολογικό αλεύρι μαλακό Green Family

35 γρ. βιολογικό βούτυρο φυτικό

75 γρ. βιολογικό ηλιέλαιο

70 γρ. ζάχαρη άχνη

4 κ.σ. νερό

½ κ.γ. μαγειρική σόδα

1 βιολογική βανίλια

1 πρέζα αλάτι

 

Υλικά για τη γέμιση

200 γρ. κουβερτούρα

110 γρ. ρόφημα βρώμης σοκολατούχο

40 γρ. βιολογική ζάχαρη καρύδας

12 γρ. τριμμένο τζίντζερ

 

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης, αφήνουμε τη ζύμη 30 λεπτά στο ψυγείο.
  2. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα, κάνουμε τρύπες με ένα πιρούνι και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 20 περίπου λεπτά.
  3. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε 5 λεπτά να βγάλει το τζίντζερ τα αρώματα του στη σοκολάτα και την περνάμε από σουρωτήρι.
  4. Απλώνουμε τη σοκολάτα μέσα στην τάρτα.
  5. Περιμένουμε να κρυώσει πριν σερβίρουμε.

Βαθμός δυσκολίας: 2 Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα Μερίδες: 8

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *