300 γρ. τόφου σόγιας φυσικό – 5 κ.σ. ελαιόλαδο bio 1 – 1/2 κ.σ. ξύδι bio – 2 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν bio – 1 κ.γ. σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου λίγο αλάτι – πιππέρι. Εκτέλεση:
Αφήστε το τοφού να του φύγει η υγρασία. Το βάζουμε στο μπλέντερ με όλα τα υπόλοιπα υλικά κ τα χτυπάμε ώσπου να ομογενοποιηθούν καλά. Μεταφέρουμε σε γυάλινο βαζάκι κ συνοδεύουμε τα τα vegan spring rolls και ότι άλλο θέλουμε. Καλή σας όρεξη!
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΒΙΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ VEGAN
25
Απρ