Green Chef, GreenFamily News, Παιδί, Πρωινό, Πρωινό, Συνταγές, Υγεία & Ευεξία, Φρούτα & Λαχανικά

Νόστιμο και υγιεινό πρωινό

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάμε την ημέρα μας με ένα θρεπτικό και υγιεινό πρωινό. Ο Green Bio Chef μας δείχνει μια συνταγή για ένα πρωινό με γιαούρτι φρέσκα φρούτα εποχής και χειροποίητη γκρανόλα.

Υλικά

Θα χρειαστούμε :

200γρ. βιολογικές νιφάδες βρώμης χονδρές ολικής Green Family
ή μπορείτε να αντικαταστήσετε τα 100γρ. με βιολογικές νιφάδες φαγόπυρου Green Family,

100γρ. βιολογικά αμύγδαλα ελληνικά Green Family (χοντροκομμένα, όχι στο μούλτι ελαφρώς κομμένα με το μαχαίρι),

3κ.σ. βιολογικό αμυγδαλοβούτυρο,

3 κ.σ. μέλι βελανιδιάς Green Family
ή εναλλακτικά 4 κ.σ. βιολογικό σιρόπι αγάυης Dennree.

Εκτέλεση

  1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά έως ότου ομογενοποιηθούν.
  2. Στρώνουμε λαδόκολλα σ’ ένα ταψί και στρώνουμε επάνω το μείγμα ομοιόμορφα.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 10-15 λεπτά μέχρι να δούμε ότι ελαφρώς αρχίζουν και ροδοκοκκινίζουν οι νιφάδες.
  4. Αφήνουμε να κρυώσει η γκρανόλα, τοποθετούμε σε βάζο και κρατάμε όση χρειαζόμαστε για το πρωινό μας.
  5. Σ’ ένα μπολ βάζουμε το βιολογικό γιαούρτι ή το βιολογικό επιδόρπιο της επιλογής μας ,
  6. ψιλοκόβουμε βιολογικές φράουλες, βιολογικά μύρτιλα, βιολογικά κεράσια και βιολογική μπανάνα σε ροδέλες
  7. και τέλος τοποθετούμε την χειροποίητη γκρανόλα μας.

Καλή απόλαυση!

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *