Βραδυνό, Μεσημεριανό, Συνταγές

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΤΑΤΑ SPUNTA BIO

ΠΑΤΑΤΑ σπουντα

ΥΛΙΚΑ: 3 μεγάλες bio πατάτες SPUNTA – 1 1/2 κουτ. σούπ. βούτυρο καρύδας bio – 1 κουτ.γλ.αλάτι Μεσ/γίου ακατ. ψιλόπιπέρι.

Προετοιμασία: Προθερμένετε το φούρνο στους 160° βαθμούς. Αφού έχετε καθαρίσει τις πατάτες, κόψτε μικρά κομμάτια και βράστε για 30-40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.  Έπειτα βάλτε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και λιώστε τα όλα με το πιρούνι. Καλύψτε με χαρτί ψησίματος ταρτιέρα, απλώστε την βάση, όχι πολύ λεπτή! Ψήστε για 10 λεπτά ώστε να ψηθεί ο πουρές. Όταν γίνει συμπαγή βγάλτε απ’ το φούρνο και απλώστε πάνω σάλτσα ντομάτας για πίτσα μέχρι που να καλύπτει τη βάση. Τέλος βάλτε από πάνω ότι τραβάει η όρεξη σας, τυρί vegan/green vie, μανιτάρια bio, πιπεριές bio, ελιές bio κ.α. Ψήστε στους 160° βαθμούς για 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Μπορεί η συνταγή να γίνει εντελώς νηστίσιμη και χορτοφαγική. Καλή επιτυχία!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *