Green Chef, GreenFamily News, vegan, Απογευματινό, Καρποί & Ξηρά φρούτα, Παιδί, Πρωινό, Πρωινό, Συνταγές, Υγεία & Ευεξία

Σπιτική granola χωρίς ζάχαρη!

Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάμε την ημέρα μας με ένα θρεπτικό και υγιεινό πρωινό. O Green Bio Chef μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μόνοι μας σπιτική Granola χωρίς ζάχαρη!

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε μπολ βάζουμε τις νιφάδες βρώμης.
  2. Έπειτα ζεσταίνουμε λίγο το αμυγδαλοβούτυρο (έως ότου δηλαδή γίνει πιο αραιό), το ηλιέλαιο, και το σιρόπι σφενδάμου σε μια μικρή κατσαρόλα, ανακατεύοντας καλά. Αποσύρουμε από τη φωτιά όταν το μείγμα είναι ρευστό, δεν πρέπει να βράσει, μόνο λίγο να γίνει πιο ομοιογενές και αραιό.
  3. Περιχύνουμε στο μπολ με τη βρώμη και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά τα υλικά.
  4. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί φούρνου με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C στον αέρα, για περίπου 12 λεπτά.
  5. Βγάζουμε από τον φούρνο, ανακατεύουμε ελαφρώς και αφήνουμε την granola να κρυώσει εντελώς σε θερμοκρασία δωματίου.
  6. Μόλις κρυώσει μπορούμε να την αποθηκεύσουμε σε ένα βάζο.

Σπιτική Granola χωρίς ζάχαρη! Η πιο βιολογική, υγιεινή, γρήγορη, εύκολη, πεντανόστιμη και θρεπτικότατη συνταγή που έχετε ποτέ διαβάσει.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *