Ταλιατέλες με άσπρη σάλτσα από κρέμα κάσιους. ΥΛΙΚΑ: 1 κρέμα μαγειρικής κάσιους bio 200 ml – 500 γρ. σκούρα μανιτάρια σε φέτες bio – 3 κ.σ. ελαιόλαδο bio – ½ φλιτζ. λιαστές ντομάτες bio κομμένες σε λεπτές λωρίδες – 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο bio – 2-3 κ.σ. χυμό λεμονιού bio – 2 κ.σ. μηλόξυδο bio – 1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο bio – ½ κ.γ. πιπέρι καγιέν – αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Σε μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για μερικά λεπτά, προσθέτουμε το σκόρδο, το καγιέν, λίγο νερό (περίπου ½ φλυτζάνι), αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα κάσιους, μαζί με τις λιαστές ντομάτες, τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει η σάλτσα. Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί, προσθέτουμε αλάτι ή χυμό λεμονιού.
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΒΙΟ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑ ΚΑΣΙΟΥΣ
10
Αυγ