Και σε ποιον δεν αρέσει το παγωτό αλλά γιατί κάθε φορά που τρώμε να έχουμε τύψεις για τα λιπαρά και την ζάχαρη.😩 Όχι πια… η Green Family και ο Green Bio Chef σου έχει την λύση.🧑🏻🍳
🍃 Το πιο νόστιμο vegan light παγωτό είναι εδώ με μόνο 4 υλικά. 🍃
▫️ 1 βιολογική κονσέρβα γάλα ή βιολογική κρέμα καρύδας
▫️ 85 γρ. βιολογικό σιρόπι σφενδάμου
▫️ 1 κ.γ. βιολογικό εκχύλισμα βανίλιας
▫️ 1/4 κ.γ. αλάτι
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε για 5 λεπτά. Μεταφέρουμε σε ένα τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες τουλάχιστον.
Σερβίρουμε με φρούτα εποχής ή ξηρούς καρπούς.🍧
💡Tip: Για να έχει καλύτερη υφή το παγωτό το ανακατεύουμε κάθε 30 λεπτά για τις πρώτες 3 ώρες.