Green Chef, GreenFamily News, Βραδυνό, Καλοκαίρι, Καρποί & Ξηρά φρούτα, Μεσημεριανό, Μεσημεριανό, Παιδί, Συνταγές, Υγεία & Ευεξία, Φρούτα & Λαχανικά

• Βιολογικές • Καλοκαιρινές • Θρεπτικές • Δροσερές σαλάτες

O Green Bio Chef μας δείχνει πώς να φτιάξουμε καλοκαιρινές, βιολογικές εύγεστες, υγιεινές και δροσερές σαλάτες που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους!

Σαλάτα Mista

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τη σαλάτα Mista και τα ντοματίνια σ’ ένα σουρωτήρι,
  2. αφήνετε να στραγγίσουν και τα τοποθετείτε σ’ ένα μέγαλο μπολ (κατά προτίμηση κόβετε τα ντοματίνια στη μέση).
  3. Ετοιμάζετε σε ένα μικρό μπολάκι το dressing. Χτυπάτε με το πιρούνι έως ότου ομογενοποιηθούν το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και ανακατεύετε το μίγμα μέσα στη σαλάτα.

Σαλάτα Misticanza

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τη σαλάτα Misticanza και σουρώνετε.
  2. Κόβετε σε κομμάτια τα παντζάρια και τα τοποθετείτε όλα σε ένα μπολ μαζί με ελαιόλαδο, μηλόξιδο και αλάτι και ανακατεύετε.
  3. Φτιάχνετε σε ένα μικρό μπολ το γιαούρτι με τον ψιλοκομμένο άνιθο και το σερβίρετε επάνω από τη σαλάτα.
  4. Τέλος τρίβετε στο χέρι ελαφρώς και τα καρύδια και προσθέτετε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.

Σαλάτα Biettina, Valeriana, Spinach

Υλικά

  1. 1/2 βιολογική σαλάτα Biettina Green Family,
  2. 1/4 βιολογική σαλάτα Valeriana Green Family,
  3. 1/2 βιολογική σαλάτα Spinach Green Family,
  4. 4 βιολογικά παξιμάδια ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΣ χαρούπι,
  5. φέτες από ένα βιολογικό ώριμο ροδάκινο,
  6. βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για το σερβίρισμα,
  7. 2 κ.σ. βιολογικό μηλόξυδο,
  8. αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τις ποσότητες της σαλάτας που θα χρησιμοποιήσετε και σουρώνετε.
  2. Τοποθετείτε στο μπολ μαζί με τα παξιμάδια, το ελαιόλαδο, το αλάτι-πιπέρι και
  3. τέλος σερβίρετε από επάνω και τις φέτες ροδάκινου.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *