Green Chef, GreenFamily News, vegan, Απογευματινό, Παιδί, Πρωινό, Πρωινό, Συνταγές, Φρούτα & Λαχανικά

Βιολογικό κέικ μπανάνα

O Green Bio Chef μας μαθαίνει πως να φτιάξουμε το πιο ζουμερό και νόστιμο κέικ με μπανάνα, ότι πρέπει για σνακ ή για πρωινό!

Δείτε την συνταγή και φτιάξτε το πιο ωραίο κέικ που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Τοποθετούμε όλα τα στέρεα υλικά (αλεύρι, σόδα, μπείκιν, κακάο, ζάχαρη) σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε ελαφρώς.
  2. Σε ένα άλλο μπολ λιώνουμε με ένα πιρούνι την μπανάνα, προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το γάλα αμυγδάλου και ανακατεύουμε καλά.
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα υγρά υλικά στο μπολ με το αλεύρι και ανακατεύουμε με σύρμα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ºC για 35λεπτά.
  5. Μόλις είναι έτοιμο, λιώνουμε την σοκολάτα και σερβίρουμε περιχύνοντάς την στο κέικ.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *