Βραδυνό, Μεσημεριανό, Συνταγές

ΒΙΟΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ – ΠΑΝΤΖΑΡΙ – TΥΡΙ

σαλατα παντζάρι μαρούλιΥΛΙΚΑ: 1  μαρούλι ίσιο bio1 σγουρό μαρούλι bio – λίγη ρόκα bio– 2 μεγάλ. παντζάρια bio – φέτα bio – ελαιόλαδο bio – ξύδι balsamico bioαλάτι Ιμαλαϊων ψιλό– λίγα φυστίκια κάσιους bio. Πρεοτοιμασία: Παίρνουμε  τα δυο παντζάρια που έχουμε βράσει και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Πλένουμε και κόβουμε τα μαρούλια και τη ρόκα σε μεγαλούτσικα κομμάτια. Ρίχνουμε μέσα στη σαλάτα τα παντζάρια. Βάζουμε αλάτι, ξύδι και το λάδι. Τέλος, ρίχνουμε τη φέτα αφού την έχουμε θρυμματίσει με το χέρι και τα φυστίκια που τα έχουμε κόψει πιο μικρά κομμάτια. Μπορούμε να την κάνουμε εντελώς vegeterian αλλά εξίσου νόστιμη  και να αντικαταστήσουμε τη φέτα με κομμάτια από Χορτοφαγικό Τύρι Χ/Γ Green Vie Mediteranean Flavour.    Καλή όρεξη!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *