ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΧΟΝΔΡΟ ΕΛΛ ΒΙΟΑΓΡΟΣ
Το πλιγούρι (το χοντροσπασμένο σιτάρι δηλαδή), είναι πλούσιο σε φυτικές
ίνες.
Το πλιγούρι μπορεί να αντικαταστήσει σε φαγητά το ρύζι, ιδανικό στα
γεμιστά ή στα γιουβαρλάκια, προσθέτοντας ταυτόχρονα στο γεύμα
περισσότερη θρεπτική αξία.
Επίσης, είναι ιδανικό συνοδευτικό στο κοκκινιστό ή στα ψητά κατσαρόλας,
με μανιτάρια, λαχανικά και απαραίτητο στο ταμπουλέ.
Τα βιολογικά προϊόντα συνιστούν μια πολύ σημαντική διατροφική επιλογή,
έχουν θρεπτικά συστατικά, είναι εύγευστα και διατηρούν τη γεύση τους
αναλλοίωτη και ωφελούν σημαντικά την υγεία μας.