XΟΡΤΟΠΙΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ: 6 κούπες Αλεύρι Ελληνικό Σπέλτα– 1 κ.σ. αλάτι (θαλασσινό παραδοσιακά ή αλάτι Ιμαλάιων σήμερα) – ½ κούπα ελαιόλαδο bio – 2 κ.σ. ξύδι bio – xλιαρό νερό όσο πάρει (γύρω στα 450ml).
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ! 1 κιλό διάφορα χόρτα (σπανάκι, αντίδια, σέσκουλα και ό,τι άλλο βρούμε στην αγορά) – 1 ματσάκι μαϊντανό, άνηθο, κρεμμυδάκια φρέσκα – 1 κρεμμύδι ξερό – 1 πράσο σε ροδέλες – λίγο πιπέρι – ½ κούπα ελαιόλαδο.