Uncategorized

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΒΙΟ
400 ραμμάρια μανιτάρια bio
1 φλιτζάνι τσ. φρέσκο κρεμμυδάκι bio
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο bio
4 κ.σ ελαιόλαδο bio
1 φλιτζάνι τσ. γάλα φρέσκο (χλιαρό) bio
2 φλιτζάνια τσ. νερό
1 κ.σ αλεύρι bio
1 κ.γ κόφτο αλάτι
½ κ.γ μοσχοκάρυδο
¼ κ.γ φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε τα μανιτάρια με φρέσκο και ξερό κρεμμύδι, για 10΄. Στη συνέχεια σκορπίζετε πάνω στα μανιτάρια το αλεύρι, ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το χλιαρό γάλα και ξανά ανακατεύοντας. Προσθέστε δυο φλιτζάνια νερού, ανακατέψτε κι αφήνετε να πάρει μια βράση και στο τέλος προσθέστε το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Αφήνετε σε χαμηλή φωτιά 5-10′ ανακατεύοντας μερικές φορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *