Uncategorized

CORN FLAKES ΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Τα corn flakes είναι μια
καλή πηγή βιταμινών, μετάλλων, φυτικών ινών, πρωτεΐνες υδατάνθρακες, και φυλλικό
οξύ. Έχουν πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και έτσι δίνουν την αίσθηση κορεσμού. Η υψηλή περιεκτικότητα
σε σίδηρο που περιέχουν βοηθά τον εγκέφαλο να είναι σε εγρήγορση. Επίσης περιέχουν
βιταμίνη Α, Β, βιταμίνη Β12. Μαζί  με το γάλα αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και
ασβεστίου, η οποία είναι απαραίτητη για τη δομή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, για
τη ρύθμιση των ενζύμων και ορμονών, για ανάπτυξη και για επισκευή του ιστού του
σώματος.

Είναι μια καλή πηγή βιταμινών, μετάλλων, φυλλικό οξύ, φυτικές ίνες, καθώς και πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.

2. Επίσεις καλή πηγή φυλλικού οξέος. Το φυλλικό οξύ είναι ευεργετικό
για το σχηματισμό νέων κυττάρων, στην πρόληψη σε γενετικές ανωμαλίες,
καρκίνο του παχέος εντέρου και των καρδιακών παθήσεων.

3. Είναι πολύ πλούσια σε θειαμίνη η οπία είναι καλή για το μεταβολισμό των υδατανθράκων, την παραγωγή ενέργειας.

4. Λόγο οτι οι  νιφάδες καλαμποκιού δεν είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες,
μπορεί εύκολα να ληφθούν, προσθέτοντας φρέσκα φρούτα και ξηρούς
καρπούς. Οι φυτικές ίνες βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης,
δυσκοιλιότητα και τον κίνδυνο του καρκίνου του παχέος εντέρου.

5. Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και σας δίνουν μια καλή αίσθηση κορεσμού.

6. Δεν έχουν χοληστερίνη. Χαμηλή χοληστερόλη μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών και τα καρδιακά νοσήματα.

7. Εχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο. Ο σίδηρος είναι ένα
βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης. Μια διατροφή υψηλή σε σίδηρο είναι
απαραίτητη για τη διατήρηση υγιών επιπέδων στο αίμα. Ο σίδηρος βοηθά
επίσεις να κρατήσει την εγρήγορση του εγκεφάλου.

8. Είναι πλούσιο σε νιασίνη, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β, βιταμίνη Β12

9. Μαζί  με το γάλα είναι μια πλούσια πηγή σε πρωτεΐνες. Η πρωτεΐνη
είναι απαραίτητη για τη δομή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, για την εύρυθμη
λειτουργία των αντισωμάτων , για τη ρύθμιση των ενζύμων και ορμονών, για
την ανάπτυξη, και για την επισκευή του ιστού του σώματος.

10. Είναι πλούσια πηγή ασβεστίου και πρωτεϊνών.
– See more at: http://www.bachari.gr/el/products/view/corn-flakes#sthash.8DWYxiE2.dpuf

Είναι μια καλή πηγή βιταμινών, μετάλλων, φυλλικό οξύ, φυτικές ίνες, καθώς και πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.

2. Επίσεις καλή πηγή φυλλικού οξέος. Το φυλλικό οξύ είναι ευεργετικό
για το σχηματισμό νέων κυττάρων, στην πρόληψη σε γενετικές ανωμαλίες,
καρκίνο του παχέος εντέρου και των καρδιακών παθήσεων.

3. Είναι πολύ πλούσια σε θειαμίνη η οπία είναι καλή για το μεταβολισμό των υδατανθράκων, την παραγωγή ενέργειας.

4. Λόγο οτι οι  νιφάδες καλαμποκιού δεν είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες,
μπορεί εύκολα να ληφθούν, προσθέτοντας φρέσκα φρούτα και ξηρούς
καρπούς. Οι φυτικές ίνες βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης,
δυσκοιλιότητα και τον κίνδυνο του καρκίνου του παχέος εντέρου.

5. Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και σας δίνουν μια καλή αίσθηση κορεσμού.

6. Δεν έχουν χοληστερίνη. Χαμηλή χοληστερόλη μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών και τα καρδιακά νοσήματα.

7. Εχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο. Ο σίδηρος είναι ένα
βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης. Μια διατροφή υψηλή σε σίδηρο είναι
απαραίτητη για τη διατήρηση υγιών επιπέδων στο αίμα. Ο σίδηρος βοηθά
επίσεις να κρατήσει την εγρήγορση του εγκεφάλου.

8. Είναι πλούσιο σε νιασίνη, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β, βιταμίνη Β12

9. Μαζί  με το γάλα είναι μια πλούσια πηγή σε πρωτεΐνες. Η πρωτεΐνη
είναι απαραίτητη για τη δομή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, για την εύρυθμη
λειτουργία των αντισωμάτων , για τη ρύθμιση των ενζύμων και ορμονών, για
την ανάπτυξη, και για την επισκευή του ιστού του σώματος.

10. Είναι πλούσια πηγή ασβεστίου και πρωτεϊνών.
– See more at: http://www.bachari.gr/el/products/view/corn-flakes#sthash.8DWYxiE2.dpuf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *