GreenFamily News, Απογευματινό, Βραδυνό, Υγεία & Ευεξία

ΚΕΦΙΡ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Tο παραδοσιακό γιαούρτι με την πέτσα ειδικά το πρόβειο περιέχουν προβιοτικά ή αλλιώς “φιλικά” βακτήρια που ενισχύουν  συνολικά την ανοσολογική άμυνα του εντέρου, προστατεύουν από τους ιούς  και μειώνουν χρονικά τη διάρκεια του κρυολογήματος. Επίσης το υψηλό περιεχόμενο των γαλακτοκομικών σε βιταμίνη Α και βιταμίνες της ομάδας Β (Β1, Β2 και Β12) έχει ως αποτέλεσμα την επιπρόσθετη προστασία της υγείας του ανοσοποιητικού σας συστήματος.  Το κεφίρ είναι ένα είδος ξινόγαλα που έχει υποστεί ζύμωση. Παρασκευάζεται με τη προσθήκη ‘’σπόρων ‘’ κεφίρ  στο αγελαδινό ή κατσικίσιο γάλα, που μοιάζουν στην εμφάνιση με κουνουπίδι. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, δρα εναντία στις ελεύθερες ρίζες ως αντιοξειδωτικό, βοηθάει στην αντιμετώπιση ασθενειών που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα, διευκολύνει την πέψη, αποκαθιστά την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, συμβάλλει στην υγεία του αναπνευστικού συστήματος, καθώς δρα ενάντια σε ασθένειες όπως τη βρογχίτιδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *