Uncategorized

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

ΡΟΚΑ bio
σπανάκι bio,
μαρούλι bio (όση ποσότητα επιθυμείτε)
λίγη λιαστή ντομάτα bio
Καρύδι bio
ψωμάκια κρουτόν
παρμεζάνα 
για της σως: 1/3 φ. καφέ λάδι bio, 1 κ.σ κοφτή μέλι, μισό κ.γ. μουστάρδα bio, 1 κ.σ μπαλσάμικο, bio, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, λίγο αλάτι (ελάχιστο γιατί η παρμεζάνα και η λιαστή ντομάτα είναι αλμυρές.   
Αφού πλύνετε τα λαχανικά τα κόβετε σε χοντρά κομμάτια. Προσθέστε το καρύδι. Ανακατέψτε τα υλικά της σαλάτας όλα μαζί. Στη συνέχεια χτυπήστε τα υλικά της σως στο multi  μεχρι να γίνει μια πηχτή σαλτσούλα και περιχύστε την πάνω από τα λαχανικά. Κόψτε λεπτές φέτες παρμεζάνας πάνω από τη σαλάτα και απολαύστε! Καλή σας όρεξη!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *