2 φέτες πεπόνι bio κόμμενες σε κύβους – 1 ματσάκι σπανάκι bio – Φέτα θρυμματισμένη bio – 5 φέτες προσούτο bio χοντροκομμένες – 2 κουταλιές μπαλσαμικό bio – 2 κουταλιές ελαιόλαδο – 1/2 κούπα τριμμένα καρύδια bio και ρόκα bio – Αλάτι – Πιπέρι. Αναμειγνύουμε τους κύβους πεπονιού, το σπανάκι, τη φέτα, το προσούτο και τη ρόκα σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι και τα καρύδια.
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ
13
Ιούλ