ΥΛΙΚΑ: Βίδες 4 Δημητριακών felicia bio – Μανιτάρια σκούρα bio – Πιπεριές πράσινες bio – Πιπεριές Φλωρίνης Κόκκινες bio – Kρεμμύδια Λευκά bio Ελληνικά – Κολοκυθάκι bio – Aλάτι – Πιπέρι – Ελαιόλαδο bio – Φρέσκος μαϊντανός bio – σάλτσα ντομάτας bio – λιαστή ντομάτα bio – Ανθότυρο bio.
Βράζουμε τις βίδες 6-8 λεπτά και ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τη λιαστή ντομάτα, και τα σωτάρουμε όλα μαζί στο ελαιόλαδο πολύ λίγο για να μην τηγανιστούν απλά να καραμελώσουν, προσθέτουμε τη βιολογική σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι. Ανάλογα με το πόσο πηχτή ή αραιή θέλουμε τη σάλτσα προσθέτουμε και το ανάλογο νερό. Αφήνουμε να πάρουν όλα μαζί μια βράση και στο τέλος προσθέτουμε το φρέσκο μαϊντανό bio. Ρίχνουμε τη σάλτσα στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Τρίβουμε χονδρά κομμάτια ανθότυρο και κλείνουμε ένα πεντανόστιμο ελαφρύ πιάτο! Καλή όρεξη!