1 φλιτζάνι κινόα bio βρασμένη – 2 φλιτζάνια φύλλα μαρούλι bio– 1 φλιτζάνι iceberg bio – 1 φλιτζάνι μανιτάρια bio κομμένα σε φέτες – 1 φλιτζάνι ντοματίνια bio ρομαλίνα, ½ κρεμμύδι σε ψιλοκομμένο bio
4 κ. σ. βινεγκρέτ που θα την φτιάξετε με 3 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο bio, 1 κουτ. σουπ. ξύδι μπαλσάμικο bio, αλάτι Ιμαλαϊων και πιπέρι.
Πώς θα τη φτιάξετε
Ρίχνετε μέσα σε ένα βάζο τα υλικά με της εξής σειρά: πρώτα τη βινεγκρέτ, μετά το κρεμμύδι, στη συνέχεια τα μανιτάρια, την κινόα και τέλος το μαρούλι. Μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο ολόφρεσκη, ακόμα κι αν τη φτιάξετε το προηγούμενο βράδυ, αρκεί να κουνήσετε το βαζάκι για να πάει η βινεγκρέτ παντού.