ΥΛΙΚΑ: 2 ντομάτες bio (ή ντοματίνια τσέρρυ bio) – 1 αγγούρι bio – λίγο μαρούλι bio – 10 ελιές bio – 1 κρεμμύδι bio – 1 πιπεριά πράσινη bio – 4 κ.σ φέτα bio – αλάτι – ρίγανη – λίγο κάπαρι – 2 κουταλιες ξύδι balsamiko bio – 1/3 φλ. ελαιόλαδο bio. Σε μπωλ κόβουμε σε φέτες το βιολογικό αγγούρι την πιπεριά και το κρεμμύδι. Κόβουμε την ντομάτα σε κομμάτια ή αν είναι ντοματίνια στη μεση. Προσθέτουμε τo μαρούλι, τις ελιές, την κάπαρη. Πασπαλίζουμε με τρίμματα από φέτα.
Περιχύνουμε τη σαλάτα τελευταία στιγμή μς τη σως από το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη ρίγανη, το αλάτι και το ζουμί της ντομάτας . Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως. Συνοδεύουμε με βιολογικά παξιμάδια κρίθινα. Καλά απόλαυση!
ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

10
Ιούλ