ΥΛΙΚΑ: 1 μαρούλι ίσιο bio – 1 σγουρό μαρούλι bio – λίγη ρόκα bio– 2 μεγάλ. παντζάρια bio – φέτα bio – ελαιόλαδο bio – ξύδι balsamico bio – αλάτι Ιμαλαϊων ψιλό– λίγα φυστίκια κάσιους bio. Πρεοτοιμασία: Παίρνουμε τα δυο παντζάρια που έχουμε βράσει και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Πλένουμε και κόβουμε τα μαρούλια και τη ρόκα σε μεγαλούτσικα κομμάτια. Ρίχνουμε μέσα στη σαλάτα τα παντζάρια. Βάζουμε αλάτι, ξύδι και το λάδι. Τέλος, ρίχνουμε τη φέτα αφού την έχουμε θρυμματίσει με το χέρι και τα φυστίκια που τα έχουμε κόψει πιο μικρά κομμάτια. Μπορούμε να την κάνουμε εντελώς vegeterian αλλά εξίσου νόστιμη και να αντικαταστήσουμε τη φέτα με κομμάτια από Χορτοφαγικό Τύρι Χ/Γ Green Vie Mediteranean Flavour. Καλή όρεξη!