Μμμμ… σας μυρίζει κάτι ωραίο; 😋
Τότε σίγουρα είναι το βιολογικό κριθαρότο με λαχανικά εποχής.
Ο GREEN BIO CHEF σας δίνει την πιο νόστιμη συνταγή📄
ΥΛΙΚΑ: 🥕
· 400γρ. βιολογικό κριθαράκι τρικολόρε
· 1 μεσαίο βιολογικό καρότο
· 100γρ. βιολογικό μπρόκολο
· 1 κ.γ βεγκέτα
· 100 γρ βιολογική παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)
· 80 γρ. λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:🍴
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι που το έχουμε ψιλοκόψει, έπειτα κόβουμε τις πιπεριές, το καρότο και το μπρόκολο και τα σοτάρουμε και αυτά για 2-3 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε το κριθάρακι τρικολόρε και το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τη βεγκέτα και νερό μέχρι να καλύψουμε το κριθαράκι και τα λαχανικά μας.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι το κριθαράκι μας να γίνει al dente. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι, πιπέρι και λίγο θυμάρι. Και αφού το αφαιρέσουμε από την εστία προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε για να δέσει.
Καλή απόλαυση👩🏻🍳
θα ήθελα να δώσω μια παραγγελία
Καλησπέρα σας, για παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.greenfamily.gr ή να καλέσετε στο 2310 429 044