Ο Green Bio Chef μας δείχνει μία ξεχωριστή συνταγή για μια δροσερή πράσινη σαλάτα με σταφύλια και ανθότυρο.
Μια εναλλακτική πρόταση για ελαφρύ γεύμα που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους!
Υλικά
- 1 βιολογικό μαρούλι πράσινο
- 1 βιολογικό μαρούλι lollo rossa
- 1 κούπα βιολογικά λευκά σταφύλια χωρίς κουκούτσι
- 180γρ. βιολογικό ανθότυρο
Για το dressing:
- 1/4 φλ.τσ. βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,
- 1 κ.σ. βιολογική μουστάρδα,
- 3 κ.σ. βιολογικό γιαούρτι,
- χυμό από 1 ζουμερό βιολογικό λεμόνι,
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τα μαρούλια και κόβουμε με το μαχαίρι χοντρά φύλλα και τα σερβίρουμε στο μπολ.
- Πλένουμε και τα σταφύλια και τα κόβουμε εγκάρσια στη μέση και τα τοποθετούμε και αυτά επάνω από τα μαρούλια.
- Στη συνέχεια τρίβουμε με το χέρι μας χοντρά άνισα κομμάτια το ανθότυρο και τέλος φτιάχνουμε το dressing.
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε με ένα πιρούνι όλα τα υλικά του dressing και περιχύνουμε επάνω από τη σαλάτα μας.
Μια εναλλακτική πρόταση για ελαφρύ γεύμα που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους!
Καταπληκτικές συνταγές!!!!!
❤❤❤❤❤❤❤