Ο Green Bio Chef μας δίνει δύο εύκολες, γρήγορες και πεντανόστιμες προτάσεις με βάση το βιολογικό αλεύρι βρώμης.
Cookies Βρώμης!
Υλικά
- 500 γρ. βιολογικό αλεύρι βρώμης Green Family
- 150 γρ. βιολογική ζάχαρη ντεμεράρα Green Family
- 150 γρ. βιολογικό ηλιέλαιο
- 6 γρ. βιολογικό μπέικιν πάουντερ
- 2 γρ. βιολογική κανέλα Κεϋλάνης Green Family
- 2 γρ. βιολογική βανίλια
- 150 γρ. βιολογική σταφίδα
- 2 βιολογικά αυγά
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ και σε μεγάλη ταχύτητα πολύ καλά τα αυγά
- Συνεχίζουμε, προσθέτοντας το ηλιέλαιο, την ζάχαρη ντεμεράρα, την κανέλα, την βανίλια και το μπέικιν πάουντερ.
- Κατεβάζουμε ταχύτητα, και προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης, τις σταφίδες.
- Πλάθουμε τα cookies και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Ψήνουμε στους 190°C για περίπου 20′
Λαχταριστά cookies… Ιδανικά για πρωινό. Ιδανικά για σνακ στη δουλειά.
Cake Βρώμης!
Υλικά
- 600 γρ. βιολογικό αλεύρι βρώμης Green Family
- 250 γρ. βιολογική ζάχαρη άχνη Green Family
- 250 γρ. μέλι Green Family
- 500 γρ. βιολογικό ηλιέλαιο
- 2 βιολογικά αυγά
- 100 γρ. βιολογικές νιφάδες βρώμης
- 30 γρ. βιολογικό μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και χτυπάμε στο μίξερ
- Ψήνουμε στους 170-180°C για περίπου 40′
Νόστιμο κέικ, ότι πρέπει για σνακ ή για πρωινό!